Laddar...

Om oss

Vad vi står för


1. Uppskattning 

Vår laganda driver oss. Vi har ett personligt krav på att respektfullt behandla alla människor vi har att göra med och värderar var och en av dem: våra kunder, anställda, partners och tjänsteleverantörer.

2. Kundorientering

Vi vill fokusera på våra kunders behov, uppfylla deras förväntningar på oss och våra kläder och ständigt utvecklas. Vi är glada att kunna ge varje kund individuellt råd.

3. Kvalitet

Våra textilier är av hög kvalitet, innovativa och hållbara. Vi är bara nöjda när våra kunder är det. Det är därför vi utvecklar alla produkter själva och är alltid på jakt efter ny design, material och funktioner.

4. Mångsidighet

Vårt sortiment övertygar med mångsidighet och funktionalitet. Produktutbudet innehåller ett brett sortiment av färger, modern design och innovativa material

Vem vi är


Vi är ett ledande, expansivt multikanals postorderföretag för modern och innovativ arbetskläder. 

1999 grundades vårt företag i Tyskland, drivet av idén att kombinera professionellt arbetskläder med kundens personliga krav. Vi är nu representerade i hela Europa med kärnmarknaderna i Tyskland, Österrike, Schweiz, Frankrike, Nederländerna, Belgien och Skandinavien och vi har vår egen produktionsanläggning i Marocko. Professionellt mode för välbefinnande – det är vår motivation. Därför är vårt mål att följa våra kunder bekvämt med sina kläder genom sitt dagliga arbete och att göra deras arbete så trevligt som möjligt.

Den respektfulla och ansvarsfulla hanteringen av människor och resurser är mycket viktigt för oss. Vi förlitar oss på långsiktiga partnerskap, medvetet väljer våra partners enligt våra värderingar och kräver också efterlevnad av dessa värden. Därför kommer majoriteten av våra varor från vår egen produktion.

Vi lever också ansvar i vårt eget företag och uttrycker detta ansvar med amfori BSCI-medlemskap. BSCI är en av de ledande standarderna för att kontrollera och säkerställa en social rättvis produktion. Utöver medlemskapet har vi granskat vårt eget företag och uppnått det högsta märket i verifieringen.


Våra artiklar är designade av oss själva här i Lotte och sys i vår egen produktion. När du ringer till oss, prata med anställda som har varit med oss länge. Dina beställningar och returer behandlas sedan av våra erfarna kollegor i logistikavdelningen med mycket engagemang.

Vi har hållit oss tro mot vår väg och är glada över att ha utvecklats till ett så stort och framgångsrikt team.