Om oss

Varför 7days?

 

Kvalitet
Vi använder främst tyger från tysk och europeisk produktion, som därför också uppfyller de höga europeiska kvalitets- och miljökraven. Nästan alla plagg kan tvättas i minst 60°.

Komfort
Hudvänliga tyger och skräddarsydda snitt säkerställer extraordinärt hög bärkomfort och maximal rörelsefrihet.

Funktion
Komfort, passform och praktiska detaljer är lika viktigt som andningsbara, slitstarka tyger som tål mycket användning på kalla och varma dagar.

Design
För oss går stil och funktion hand i hand. Innovativa tyger och snitt garanterar maximal komfort och lämnar tillräckligt med utrymme för en fashionabel prestation.

Hållbarhet
Den hållbara och socialt rättvisa produktionen verifierad av amfori BSCI uppfyller de högsta internationella standarderna. Nästan alla våra 7days-stilar är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierade.

Service
Om du har några frågor eller förslag om vårt produktsortiment, eller om du föredrar personlig information och rådgivning, kontakta oss enkelt och bekvämt per telefon.

Individualitet
Om så önskas, ge ditt plagg en mycket personlig touch och gör ditt utseende, med en broderad logotyp eller bokstäver, individuell, högkvalitativ och lite speciell.

 

 

Passion för kvalitet
Redan från början rör en grundläggande tanke oss: Hur kan vi hjälpa människor inom vården och andra krävande yrken att bli ännu mer engagerade och nöjda med det de identifierar sig med? Vårt svar: Med kläder som du älskar att bära och aldrig vill ta av dig. För det passar helt enkelt och tar fram personligheten. Oavsett om det är i slutet av en arbetsdag eller i början - Kläder från 7days passar lika bra som händerna på de som bär dem – 7 dagar – dag & natt.

Snygg design hållbart producerad
Kläder från 7days gör inte bara ditt arbetsliv mer praktiskt, utan också snyggare. Fräscha färger ger variation, medan coola detaljer understryker den individuella looken. Innovativa tyger, skärningar och funktioner låter dina rörelser löpa fritt och ger maximal prestanda. Helt rätt för alla som gör stora saker varje dag med mycket hjärta och är stolta över det.

Vi är mycket stolta över hur vi utvecklar våra kläder åt dig. Kollektionen är designad av våra egna designers och som sedan blir tillverkad till exempel i vår egen tillverkningsanläggning (med mer än 150 anställda). En hållbar och socialt rättvis produktion, som är verifierad av amfori BSCI och som uppfyller de högsta internationella standarderna, producerar den perfekta outfiten för dig med mycket engagemang och passion. För oss börjar hållbarhet med lång livslängd. Den höga andelen produkter som du kan tvätta i 60 eller till och med 95 grader och som känns som de gjorde första dagen även efter många tvättar är unik. Denna kvalitet är vårt påtagliga löfte om att dina kläder kommer att uppfylla de högsta standarderna.

Unik som du
Med 7days har du möjlighet att ge ditt professionella utseende ännu mer personlighet och unikhet med individualiserade kläder broderade med bokstäver eller din logotyp. Vi ger dig gärna råd om hur du väljer den bästa outfiten – för dig själv eller hela ditt team. Prata bara med oss, vår kundservice är tillgänglig för dig på telefon 040 645 04 28.

Alltid här för dig
Oavsett via telefon eller e-post: Vi finns vid din sida med kompetenta råd och inspiration. Du når oss på webben 7 dagar i veckan, dag och natt. Du kan ansluta och utbyta idéer med 7days-community på våra sociala mediekanaler. Bli en del av denna dagligen växande gemenskap. För oss är ni alla hjältar och anledningen att göra vårt bästa varje dag.

        proud member ofamfori - trade with purpose